SORT MÆLK SORT UHELD

Over and out:

Sort Mælk lever desværre ikke længere men var det sidste trendie producerede magasin som kom fra udkantsdanmark. Et magasin der udfordrede det eksisterende format og legede med ikke uddannede folk som blot havde en passion og persona som man ikke kunne modstå. Undertegnet var Art director fra start til slut og lavede alt design og mange administrative opgaver i forh. til produktionen og finanseringen.

Måske kommer den igen. 

 
 
 
 
SortMælkforside.jpg

Sort Mælk nr. 6

Det sidste trykte magasin som Sort Mælk lavede i Februar 2016

IDÉEN

Sort Mælk sætter en ære i at grave dybt og sammensætte det mest medrivende og nævneværdige, fra ind- og udland. Vi tror på, at vi kan flette undergrund og popularitet sammen i en buket, der rammer bredt og selvstændigt.

Sortmælk1.jpg

Hvem?

Sort Mælk er et gratis medie for den urbane musikafhængige og den frisindede bruger, som elsker dufte fra fremmede køkkener.

SortMælkbagside.jpg

Info

Bladet blev udgivet seks gange og på et oplæg mellem 3.000 til 5.000 stk. Magasinet kunne findes gratis forskellige steder i Danmark og blev udelukkende finanseret af annoncekroner. 

 
Forside web.jpg

.dk

Hjemmesiden fik et større makeover inden konceptet stoppede. Fokus var at lave mediets første betalingskanal igennem hjemmesiden og at designet skulle følge bladets stil - som blev husket for sit stilregne design som ikke forstyrede læseoplevelsen

Musik web.jpg
Magazine web.jpg
 

Biblio-tekket

Bib web.jpg

The Library skulle have indeholdt det bedste af det bedste, som blev produceret af Sort Mælks redaktioner. Her vil der ugentligt blive udgivet én til to eksklusive artikler, interviews, videoer osv. En af de eneste betalingskanaler med mediet. The Library skulle være med til at skabe et fællesskab på sigt mellem læserne og skribenterne på mediet.

 
Kontakt web.jpg
Artikel web.jpg

Over-blik

Layoutet ved artikelerne blev lavet så enkelt som muligt så man fik ro til at læse dem. Alle sider uden blikkende bannere og reklamer.